Εάν είστε από τους οδηγούς που τους αρέσει μια  άψογη εμφάνιση του αυτοκινήτου τους, τότε το Quick Detailier είναι απαραίτητo να βρίσκεται στο αυτοκίνητό σας.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Quick Detailer είναι ένα προϊόν ψεκασμού με μια ειδική φόρμουλα και αποτελεί την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική λύση όταν χρειάζεται να βελτιώσετε τη γυαλάδα, το βάθος, την μεταξένια υφή και να αυξήσετε την προστασία του οχήματος σας, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ένα Quick Detailer όπως το #PERFECTA συνδυάζει το φινίρισμα σφραγιστικού  με εξευγενισμένους καθαριστικούς παράγοντες. Η μοναδική φόρμουλα ενός Quick Detailer απομακρύνει γρήγορα τη βρωμιά, τα στίγματα του νερού και τους λεκέδες από έντομα, χαρίζοντας  λάμψη και μεταξένια υφή  στο αμάξωμα, στα τζάμια, τα πλαστικά μέρη, τα διακοσμητικά, τις επιφάνειες χρωμίου κλπ. Το Quick Detailer αποτρέπει τη δημιουργία στιγμάτων όταν υπάρχουν σκληρά νερά. Είναι συμβατό με  προϋπάρχοντα στρώματα κεριών, σφραγιστικών  ή άλλων νάνο-εφαρμογών και σε κάθε χρήση του προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα προστασίας στο όχημα σας!

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ QUICK DETAILERS

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα Quick Detailer αντί για να πλένω το αυτοκίνητό μου;
Ρεαλιστικά, όχι. Τα Quick Detailers είναι σχεδιασμένα για να καθαρίζουν τοπικά έναν λεκέ ή μια σκονισμένη επιφάνεια, αλλά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το πλύσιμο ενός λερωμένου αυτοκινήτου με βαριά βρωμιά.

Είναι τα Quick Detailers ίδια με τα κεριά ψεκασμού;
Όχι. Το τελευταίο χρησιμοποιείται αφού πλύνετε σωστά το αυτοκίνητό σας και θέλετε να “συμπληρώσετε” ένα στρώμα υπάρχοντος κεριού.

Τα σύγχρονα Quick Detailers έχουν σχεδιαστεί για να προσθέτουν ένα υδρόφοβο στρώμα στο χρώμα σας. Αυτό βοηθά στο να μην μένει στάσιμο νερό και διάφορες ακαθαρσίες στο χρώμα του αυτοκινήτου σας

Μπορούν τα Quick Detailers να ψεκάζονται σε γυαλί;
Ναί. Ωστόσο, είναι ακόμη καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό καθαριστικό γυαλιού αυτοκινήτου για αυτήν την εργασία.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Quick Detailer μου στους τροχούς και τα ελαστικά μου;
Σε γενικές γραμμές, όχι. Προτιμήστε πιο concentrated προϊόντα γι’αυτή τη δουλειά. Ωστόσο, ένα Quick Detailer δεν είναι επιβλαβές για τις ζάντες σας ή τα λάστιχα το οχήματος σας.