Η Fifteen Car Care δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού detailing από το 2018. Ξεκίνησε τη δραστηριότητα της ως Fifteen Detailing Garage δημιουργώντας το πρώτο εξειδικευμένο κέντρο περιποίησης οχημάτων στο Νομό Πιερίας. Στις αρχές του 2020, αλλάζοντας ριζικά τη σύνθεση της και επιλέγοντας νέες συνεργασίες και προμηθευτές μετονομάζεται σε Fifteen Car Care, επωνυμία με την οποία συνεχίζει ως και σήμερα να προσφέρει στους πελάτες της, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Η Fifteen Car Care είναι αποκλειστικός συνεργάτης για τον Ν. Πιερίας των εταιρειών #Labocosmetica, Ma-Fra και Monkey Line.
Είναι επίσημος συνεργάτης των εταιρειών Sonax, MaxShineIndasa, Matador και Shiny Garage και κάνει και εφαρμογές προϊόντων των εταιρειών ASWFXpelHexis, isee2, Avery Dennison, Luxe Lightwrap και Orafol

Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρει στους πελάτες της, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για την περιποίηση και φροντίδα του οχήματος τους, αλλά και ποιοτικά προϊόντα συντήρησης για όλους εκείνους που κάνουν την περιποίηση προσωπική τους υπόθεση.
Μέσα από συνεχείς εκπαιδεύσεις, σε νέες τεχνολογίες, τεχνικές και προϊόντα, καταφέρνουμε να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι και να σας προσφέρουμε όλο και πιο ποιοτικές υπηρεσίες, δίνοντας λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά την εμφάνιση και την προστασία του οχήματος σας.