Η Fifteen Car Care σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS  στηρίζει έμπρακτα το έργο της οργάνωσης και προσφέρει στήριξη σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Έτσι, για όλο το μήνα Δεκέμβριο για κάθε 10€ παραγγελιών που θα πραγματοποιείται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα 2€ θα δίνονται για τη στήριξη και την ενίσχυση του έργου της οργάνωσης Παιδικά Χωριά SOS.

Αν είσαι ένας car enthusiast ή αν σου αρέσει τις Κυριακές να περιποιείσαι το αυτοκίνητο, τη μηχανή ή το σκάφος σου, μπορείς να μπεις στο e-shop της Fifteen Car Care , να αγοράσεις τα προϊόντα που λείπουν από τη συλλογή σου και ταυτόχρονα να στηρίξεις αυτή την προσπάθεια.

Αν πάλι δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία αλλά θέλεις να βοηθήσεις, μπορείς να το κάνεις, μοιράζοντας τη συγκεκριμένη δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι έτσι να μας βοηθήσεις, να κάνουμε την καμπάνια μας ακόμα πιο γνωστή σε περισσότερο κόσμο.

Μπορείς επίσης, να επισκεφθείς την επίσημη σελίδα των Παιδικών Χωριών SOS και να ενισχύσεις απευθείας την οργάνωση, είτε με μια αγορά από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, είτε με την κατάθεση κάποιου ποσού σε κάποιον από τους λογαριασμούς τραπέζης.

Φέτος τα Χριστούγεννα ας κάνουμε περισσότερα παιδιά χαρούμενα κι ας δώσουμε μια ζεστή αγκαλιά σε ανθρώπους και οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη!