Θέλετε το όχημά σας να φαίνεται τόσο καλό και καθαρό όπως τη ημέρα που το αγοράσατε. Γι’ αυτό το λόγο το πλένετε προσεκτικά και σε τακτική βάση ενώ αρκετοί εφαρμόζετε διάφορα προστατευτικά κεριά κάθε λίγους μήνες. 

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές σας, η αράχνη, τα χτυπήματα από τα πετραδάκια και οι επικαθήσεις αρχίζουν να συσσωρεύονται στο εξωτερικό του οχήματός σας. 

Τι γίνεται αν υπήρχε ένα προϊόν που θα μπορούσε να αλλάξει αυτή την αφήγηση; Ένα προϊόν που θα παρέχει προστασία από περιβαλλοντικούς ρύπους και θα διευκολύνει το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας, χωρίς να χρειάζεται επανειλημμένη εφαρμογή;

Καλά ΝΕΑ! Υπάρχει, ονομάζεται κεραμική επίστρωση και θα μπορούσε να προσθέσει σημαντική αξία στο όχημά σας.

 

Τι είναι μια κεραμική επίστρωση;

Η κεραμική επίστρωση είναι ένα υγρό σύνθετης μοριακής δομής που εφαρμόζεται με το χέρι στο εξωτερικό του οχήματος. Η επίστρωση συνδέεται χημικά με το εργοστασιακό επίχρισμα(βερνίκι) του οχήματος, δημιουργώντας ένα επιπλέον στρώμα προστασίας.

Η κεραμική επίστρωση δημιουργεί έναν μόνιμο ή ημι-μόνιμο δεσμό με το επίχρισμα του οχήματος, που σημαίνει ότι δεν ξεπλένεται, δεν σπάει και δεν απαιτεί επαναλαμβανόμενη εφαρμογή κάθε λίγους μήνες.

 

Τι κάνει μια κεραμική επίστρωση;

Εν συντομία, μια κεραμική επίστρωση προσθέτει επιπλέον προστασία στο εξωτερικό του αυτοκινήτου σας και σας βοηθά να το διατηρείτε σαν καινούργιο με συγκριτικά λιγότερη συντήρηση. Η επίστρωση επιτυγχάνει αυτό το αποτέλεσμα κάνοντας το όχημά σας πιο ανθεκτικό και πιο εύκολο στον καθαρισμό. Εδώ είναι τα κύρια οφέλη:

Προστασία από UV ακτινοβολία και οξείδωση

Εάν ένα όχημα εκτίθεται συχνά στον ήλιο, το χρώμα του θα αρχίσει να οξειδώνεται, με αποτέλεσμα θαμπή και ξεθωριασμένη βαφή. Ένα στρώμα κεραμικής επίστρωσης προστατεύει το χρώμα ενός οχήματος από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα οξείδωσης.

Προστασία από χημικούς λεκέδες και γρατζουνιές

Ένας άλλος κίνδυνος για το αυτοκίνητό σας είναι η οξείδωση από φυσικά όξινους ρύπους (όπως όξινη βροχή και κουτσουλιές). Δημιουργώντας μια χημικά ανθεκτική επιφάνεια, μια κεραμική επίστρωση μπορεί να αποτρέψει την πρόσφυση ορισμένων όξινων ρύπων στο επίχρισμα του οχήματός σας. Το αποτέλεσμα είναι ότι το όχημά σας θα είναι πιο ανθεκτικό στη χρώση και τη χάραξη, υπό την προϋπόθεση πάντα ότι ο ρύπος απομακρύνεται εγκαίρως.

Ευκολία στον καθαρισμό

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά μιας κεραμικής επίστρωσης είναι ότι είναι υδρόφοβη. Όταν ένα όχημα διαθέτει υδρόφοβη κεραμική επίστρωση, το νερό που πέφτει στην επιφάνεια θα γλιστρήσει πιο εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι η λάσπη και η βρωμιά θα δυσκολευτούν περισσότερο να επικαθήσουν στο χρώμα του οχήματός σας και όταν πλένετε το αυτοκίνητό σας, οι λεκέδες και οι βρωμιές μπορούν να αφαιρεθούν με λιγότερη προσπάθεια.

Βελτιωμένη στιλπνότητα

Μια καλή κεραμική επίστρωση βελτιώνει τις ανακλαστικές ιδιότητες του χρώματος και του βερνικιού του αυτοκινήτου σας, προσθέτοντας του βάθος και γυαλάδα.

Όπως είπαμε στην αρχή, μια κεραμική επίστρωση θα προσθέσει αξία στο όχημά σας. Στη Fifteen Car Care, είμαστε εξεικευμένοι εφαρμοστές κεραμικών επιστρώσεων για την Κατερίνη και την ευρύτερη γύρω περιοχή. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα ή να προγραμματίσετε ένα ραντεβού, ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους. 

 

Μεγιστοποίηση της κεραμικής σας επίστρωσης

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φροντίδα της κεραμικής σας επίστρωσης για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση και τη μακροζωία της, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο.

 

Ψάχνετε για μια κεραμική επίστρωση;

Εάν ενδιαφέρεστε να διατηρήσετε την εμφάνιση και την ποιότητα του χρώματος του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά άμεσα.  Ένας Detailing Specialist της εταιρείας μας είναι πάντα διαθέσιμος για να σας εξυπηρετήσει και να σας προτείνει το ιδανικό πακέτο περιποίησης και προστασίας του οχήματος σας!

 

Είστε έτοιμοι να προστατευτείτε;

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ