Μεμβράνες Προστασίας Χρώματος

Οι μεμβράνες προστασίας χρώματος εφαρμόζονται κυρίως στα ευαίσθητα και πιο εκτεθειμένα μέρη ενός οχήματος, προστατεύοντας το από γρατζουνιές, πετραδάκια, μυγάκια, άλατα, κουτσουλιές, ρετσίνι δέντρων κ.α.

Επίσης παρέχει μεγάλη προστασία από τις υπεριώδεις  ακτινοβολίες, χάρη στην ειδική επίστρωση νανο-τεχνολογίας που έχει το υλικό. Η μεμβράνη προστασίας χρώματος είναι εντελώς διάφανη  και δεν επηρεάζει το χρώμα της επιφάνειας που τοποθετείται, λειτουργώντας  ως ένα αόρατο στρώμα πάνω από το εργοστασιακό χρώμα.

Εξασφαλίστε την μέγιστη προστασία στο εργοστασιακό χρώμα του αυτοκινήτου σας και χαρίστε μία μοναδική εμφάνιση διατηρώντας παράλληλα και την μεταπωλητική του αξία.

Χαρακτηριστικά

Αυτοθεραπεία
Όταν εκτίθενται σε θερμότητα, οι εξελιγμένες ιδιότητες του φιλμ εξαλείφουν τις λεπτές γρατσουνιές και τις “αράχνες”.

Μεγάλη αντοχή
Έχουν μεγάλη αντοχή σε ατμοσφαιρική ρύπανση, πετραδάκια, περιττώματα πουλιων και μυγάκια δεν επηρεάζουν το φιλμ. Επίσης δεν κιτρινίζει στην πάροδο του χρόνου όπως αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού .


Διαυγές φινίρισμα
Προσφέρει μια άριστη διαύγεια και δίνει επιπλέον λάμψη και βάθος στο χρώμα του αυτοκινήτου .

Εγγύηση ποιότητας
Όλες οι μεμβράνες PPF που χρησιμοποιούμε συνοδεύονται από εγγύηση ποιότητας υλικού και τοποθέτησης. Έτσι εξασφαλίζεται ότι το όχημα θα παραμείνει προστατευμένο και λαμπερό για χρόνια