Η μεγαλύτερη διάβρωση στο χρώμα του αυτοκινήτου δημιουργείται τους χειμερινούς μήνες, ωστόσο εμείς  αρχίζουμε να το αντιλαμβανόμαστε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, γιατί απλώς τότε αρχίζουμε να περιποιούμαστε το όχημα μας ξανά και τα αποτελέσματα της χειμερινής ταλαιπωρίας του αυτοκινήτου μας γίνονται πλέον ορατά.

Με το πλύσιμο του αυτοκινήτου μας, διασφαλίζουμε πέραν της αισθητικής του και την προστασία  του από την διάβρωση και την οξείδωση, απομακρύνοντας την λάσπη και τους διάφορους ρύπους από το αυτοκίνητο. Επίσης  χρειάζεται προσοχή στα δυσπρόσιτα σημεία του αυτοκινήτου, όπως οι μεντεσέδες, στα οποία τα υπολείμματα είναι ευκολότερο να προκαλέσουν φθορές.

Ένα σημαντικό κομμάτι στο σωστό πλύσιμο και την προστασία του αυτοκινήτου είναι και η χρήση των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης.  Εκτός από τα σωστά καθαριστικά για την αφαίρεση όλων το επιβλαβών ρύπων, καλό είναι το αυτοκίνητο να προστατεύεται κι από ένα κερί, έτσι ώστε να αποφεύγεται η άμεση επαφή των ρύπων με το αμάξωμα.

Στη Fifteen Car Care διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών και υβριδικών κεριών για τη λάμψη και την προστασία του οχήματος σας.

Οπότε πριν πάτε για το επόμενο πλύσιμο, ρωτήστε τι προϊόντα χρησιμοποιούν πάνω στο αυτοκίνητο σας και εμπιστευτείτε εξειδικευμένους εφαρμοστές και συντηρητές.